Bukan Selalu Pun

Penah satu hari tu..bila sampai je kat JUSCO...Khalish poo-poo..
alahai...nasib dari rumah tergerak nak bawak spare baju...
memula cam maleh nak bawak sebab keluar kejap je...
Mr Hubby beria suh standby...taknak tragedi lame berulang...
kes tak bawak baju spare...terpaksa bertahan sampai rumah..
haru dibuatnyer..mase tu Khalish dalam 11 bulan tak silap...
sape suruhkan..sendiri tanggung...

Sesampai je kat JUSCO...terus cari baby's room...
senang nak tukar...terpaksela Khalish jadi baby besar kejap...
kalini Mr Hubby take turn sebab me tengah pegang Khaleef...
sekali-sekali ye papa...

sambil salin...sambil becok mulut Khalish..tu yang muncung semacam..

tengok keliling sebab nak cari idea..

dan akhirnya...siap dah...


sape kate kaum daddy takleh nak melayan anak...ada yang lebih advance..selagi kita kaum ibu bagi peluang...daddy's suma mampu buat dan buktikan..tapi kalau ade yang tak kena dek mata kaum ibu tu biasa je...sebab air tangan lelaki ni lain...tapi still boleh diterima lagi..

Labels: