Mini Jigsaw Puzzle

Baru-baru ni ade belikan mini jigsaw puzzle untuk Khalish...
rasanyer semua rumah yang ada anak kecil sure ade atleast 1 set jigsaw puzzle kan...
sebelum ni penah dapat jigsaw yang besar tapi masa tu Khalish macam tak berminat..
penyudahnyer abis terabur..koyak...nasib dapat free
so masa pegi JUSCO ternampak pulak mini jigsaw...
tetiba rasa nak belikan untuk Khalish..mane tau dia berminat...
dan Alhamdulillah...ternyata instict me tepat...

Ajar sekali-dua terus dia syok dok siapkan...
mula-mula mana yang takleh tu dia mintak tolong tunjukkan..
bila dah lelame confident level dah mula oke...
Khalish siapkan sendiri..
sebagai ibu...me cukup teruja...
syukur kepadaMU YA ALLAH...

kita siapkan belah atas dulu...

siapkan dengan penuh kesabaran...satu..persatu...

pastu...bahagian tepi pulak....


seronok pulak tengok mini puzzle ni sebab comey...
lepas ni boleh buat koleksi mini puzzle..


To Khalish:

Ibu berazam nak belikan puzzle yang biasa pulak lepas ni...
InsyaALLAH...jangan lupa ajar kat adik Khaleef...

Labels: