Servis Dah Lain

Buat kesekian kalinya  rutin imunisasi Khaleef...
sempat lagi mintak Mr Hubby ambikkan gambar...
nak jugak tu...bukan ape...sebagai kenangan kelak..

Khaleef 6m = 8.3kg
Khaleef fully check kat Klinik Keluarga Angkatan Tentera..
dari lahir sampaila sekarang... Alhamdulillah..
Masa Khalish dulu ngelat klinik luar sebab Mr Hubby jauh..
so waktu keja takde sape nak bantu me ke klinik gomen..
weekend jela ada masa yang terluang...

Service klinik gomen sekarang dah ok sebab tak perlu tunggu lama..
teringat masa awal tahun aritu memang
 kena berbaris nak capai no giliran..
so dalam 2-3 bulan lepas dah tukar system..
sape yang tak buat appointment tak dilayan..
dan JM yang bertugas tu jela yang
akan intertaint kita sampai anak abis imunisasi

Ha..kan senang camtu...just datang...
dan belum pun panas tempat duduk dah dilayan..

Terbaik!

Labels: