Start Class Balik

Agak lame jugakla Khalish tak attend playgroup..
sebab ibu & papa busy la sayang...
ibu buat playgroup kat rumah je..boleh adik Khaleef join sekali...
so arini start balik...susah nak kejutkan Khalish bangun pagi tadi..
mau tak...tido lewat...
boleh pulak bergurau senda dengan papa sampai lewat malam..

Dalam keta muka nampak happy tapi bila dah sampai sane
aduhai...berkejar pulak dengan hero ibu ni..
start dah buat perangai...siap baring lagi...
menguji kesabaran ibu buat kesekian kalinya..
tapi dalam diam kena gak "gigitan kerengga' kat kaki...
geram betul ibu dibuatnya..

maka kedengaran la suara teriakan sorang budak genius...
tula..sape suh buat perangai...kan dah kena...
cam biasa...Mr Hubby yang pujuk...
Alhamdulillah..masuk class art mood Khalish dah mula ok...

 To Khalish:
 
thanx Khalish sebab kerjasama anda memberi tumpuan dalam class amat ibu hargai..
bukan untuk ibu tapi untuk diri Khalish...nanti kalau Khalish dah faham sikit ibu story ye nak..

steady je masa on the way ke class...
masuk part phonic ABC... Khalish dah pay attention..

sempat mata tengok camera ibu ye Khalish..
Khalish & Teacher Watie...
 

Labels: