Bone Steak & Kuah Kacang

Time weekend memang best angat sebab masa terluang 
boleh guna untuk asah skill memasak..
tambah bulan posa..tapi kalini bukan skill dari me 
tapi datangnyer dari air tangan Mr Hubby..
balik dari class petang tadi terus Mr Hubby bersuara nak cari tulang..
masak steak bone katenyer..

Sure penangan masa kenduri balik kampung lastmonth..
ape salahnyer kita pulak try masak...
tapi serasa me kalau air tangan Mr Hubby jarang yang tak menjadi..

Bone steak ni sedap dimakan dengan roti perancis..nasi impit pun boleh..
me pulak teringin nak makan nasi impit dengan kuah kacang..
untuk arini juadah berbuka kami tu je la...


siap untuk diberikan kepada jiran...sikit same merasa...

menjadik jugak kuah kacang...cam raye pulak...


sekali-sekala dapat masak bersama Mr Hubby sangat menyeronokkan...keceriaan terasa bila duduk kat dapur..tak sabo nak tunggu Khalish & Khaleef pandai masuk dapur pulak..tolong ibu & papa masak ye sayang...

Labels: