Khalish Buat Ape

seronok tengok Khalish bila jumpa sepupu-sepapat...
pandai bawak diri dah anak sulung me ni...
kita sibuk rewang....dia pun sibuk same..
kerenah pun suam-suam kuku je...
rajin pulak sepupu-sepapat melayan kerenah Khalish yang becok ni..
part yang best siap pegi main bola kat rumah jiran sebelah...
punyelah peramah....
apepun...enjoy ye nak...


meh Khalish tunjuk sesuatu....


Khalish bersama anak buah....pangkat pakcik dah si tenet ni...


sangat busy Khalish waktu kenduri last weekend..


kadang-kadang nak paksa anak-anak ikut kehendak kita selalu pun takleh....so kita bagi dia explore selagi tak mendatangkan kemudaratan...mana yang baik kita follow...InsyaALLAH

Labels: