Tak Tenteram Nak Keja

Berdebar rasa hati bila tengok deringan fone..appear nama pengasuh anak..
jarang pengasuh call kalau ada yang tak kena...
sure ade something ni...
tekaan me tepat....Khaleef asyik menangis je...
alahai teringat cerita yang keluar kat Metro semalam...'Bayi Patah Tangan & Kaki'
Subahanallah..mintak dijauhkan...

So ...jadinyer hati ni tak tenteram nak keja...
pesan gak dengan pengasuh kalau berlarutan nangis mintak inform balik...
weekend lepas pun Khaleef meragam gak tapi lepas me tuam kepala...
lega sikit dia...
takut berulang tapi bila tanya badan panas ke tak..
pengasuh check suhu badan okey...
sempat me suruh pengasuh pakaikan barut dengan pampers je..
biat hilang panas badan..

Hopefully semuanya okey...
YA ALLAH YA TUHANKU...
KAU berilah Kesihatan dan Kesejahteraan terhadap
anak-anakkku dan kami sekeluarga...


Khaleef...seorang anak yang jarang meragam dan senang diajak berbual..
 
Kalau ada kawan-kawan yang terbaca entry ni mintak doakan tahap kesihatan Khaleef ye...jasa kalian amat dihargai..

Labels: