Bengkak Tetiba

Lame dah tak ngemas 'rumah kedua' me ni...
selalu jengah...masuk..tapi just renungan kosong...
tanpa sebarang touch up...
kebelakangan ni agak busy...
bukan takde mood tapi semuanye kelaut...

Tapi harini tetiba semangat nak update entri pasal bengkak mata..
Nak dijadikan citer..Selasa malam Rabu baru ni me terlelap lepas bf Khaleef...
dalam jam 12 lebih terjage tapi badan rase semacam..
Inform kat Mr Hubby sebab rase anak tekak gatal semacam..
tapi takde batuk...
musykil betul...then tak lame lepas tu..
mata belah kiri naik bengkak..asalnye macam bintat je ..
tak lame epas tu terus Mr Hubby cakap dah macam buah rambai dah atas mata...

Apa lagi...Mr Hubby suh bersiap ke hospital...ingatkan bintat biasa..
tup..tup terus naik cam dalam gambar ni..
tak lengah siapkan anak-anak angkut ke Al-Islam Kg Baru..
masa tu dalam jam 1 pagi..

sempat snap gambar depan hospital sebab nak send kat boss

Mase jumpa doc terus dia tanye ade alergic makanan ke...
sebelum ni tak penah pulak alahan makanan...
suma belasah..maybe ade serangga yang gigit masa tidur..
so..dapatla MC 2 hari...
tapi harini me naik keja sebab dah surut sikit bengkak mata..
still boleh masuk opis n buat keja cam biase...
semalam duduk rumah pun dah sempat kemas rumah...
tukar posisi lain sikit...
kes boring...duduk rumah takleh dok diam...

Labels: