Rutin Tetap Dilaksanakan

Rindu ngan anak-anak...Along Khalish & Adik Khaleef..
sangat rindu...papa pun sama gak..hehe
tak sabar nak balik esok..
genap seminggu stay sini...

sekarang masih berada di Langkawi for LIMA 13..
tanggungjawab yang digalas perlu dilaksanakan..
tapi still tak lepas dengan tugas rutin ...
'pump susu'..

suatu kewajipan dan kemestian yang mesti ...
ibu boleh...
walau sesibuk manapun..
mesti kena buat..buat anak-anak tersayang..

Alhamdulillah...tugasan berjalan lancar...
stok susu 4 hari lepas dah selamat tumpang kat frozen hotel..
nasib chef suma baik hati...dan yang penting memahami..

Lepas ni dok fikir camne nak bawak naik flight pulak..
harap dipermudahkan segalaNYA..
1st time pengalaman travel bawak susu naik flight...


setiap perkara yang dilakukan perlu keikhlasan.walaupun ada yang mencabar
dan menduga hati namun ia perlu ditempuh dengan kesabaran yang tinggi..

Labels: