Kamal Lodge Taiping...Sangat Teruja

Rindu nak update entri...sejak kebelakangan ni busy sangat...
sehabis LIMA '13.... bersambung dengan persiapan Sambutan Hari TLDM pulak...
dan sekarang baru je lega sikit....
tapi sikit je...kena pandai bagi masa...

Dalam busy tu sempat jugak pegi bercuti...weekend lepas kami sekeluarga ke Taiping
saje nak rehatkan minda sambil tengok tempat orang..
dan dalam masa yang sama menghadiri jemputan majlis..

Lame dah tak outing luar kawasan...
so kalini memang nekad nak pegi..
boss pun approve perlepasan perjalanan...
maka ape lagikan...kesempatan yang ada perlu digunakan sebaiknya..

pool yang sangat sweet...

cukup tenang.....indah....harmoni..

anak-anak happy sakan main air....

Terjumpa Kamal Lodge ni bila berblogging...
nak cari info lain.... tetiba mata tertacap dengan keindahan yang ada...
Subhanallah...
cantik sangat ciptaan Ilahi...
dari segi harga rasanye masih berpatutan...
cuma breakfast tak disediakan tapi jangan risau sebab ada cafe yang disediakan untuk 'ngeteh'...



- bila dah start berjalan...mesti dalam kepala ni  plan nak berjalan je..tu yang susah nak kikis...tapi bila teringat kata-kata nenek...kita kerja cari duit untuk apa...so kena bijak gunakan dengan sebaik mungin..apa salahnya sekali sekala beriadah.....anak-anak pun sure happy - 


Labels: