Aplikasi Smart Shopper

Seronok pulak bila ada aplikasi smart shopper kat dalam fone..
ni pun tau bila Mr Hubby sharing...apa yang seronoknye tu...
sebab kita boleh tau produk mana yang ada offer@murah dari harga biasa...
dan pasaraya mana nak cari..
bukan setakat tu je...kita boleh tau harga sekali...senang sangat..

gi kat playstore...pastu install smart shopper..

so kita boleh compare harga...sebelum ni kalau nak berbelanja... saya main belasah je...
tak fikir mana yang murah....offer...
so kalini lebih manage...haduyaiii...part manage yang selalu saya fail...
kena belajar lagi ni....kihkihkih...

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,