Dalan D'olive Cream Hand & Body ... Keharuman Berpanjangan

Sape suka pakai losyen...?? 
rata-rata mestilah orang perempuan kan..
saya pun sama gak..macam dah wajib ada kat opis...
sebab bila dok dalam aircond.. kulit cepat kering...especially tangan dan jari jemari..
bukanlah nak gebu gebas...cuma takmo kering...nanti boleh jadi kedut...kedut...
oh my....!! English...eehhh...takde kena mengena..

Nasib baik kat cafe ada yang sudi menjual...takyah sesusah nak keluar waktu keje..
saya paling liat nak keluar waktu keja...malas sesangat..
unless kalau dah terpaksa...keluarla jugak...
dan...harini sempat shopping... Dalan D'olive Cream Hand & Body..
mengandungi Vit Edan antioxidants...
dan yang penting PARABEN Free...ni yang paling utama..sangat best sebab dari minyak zaitun ..
 
tangan selembut sutera...
Saya suka guna Dalan D'olive Cream Hand & Body sebab haruman dia best sangat..
harga pun taklah mahal sangat...harga promosi RM20  untuk 250ml...
picit sikit je skali guna...keharuman pasti berpanjangan...

Nak tau lebih lanjut...sila hubungi:

Ruhaidah Darham
013-3637901
FB:hijrah.muslimah.9
 
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: ,