Free.....Sape Nak Tiket Wayang Filem RENTAP

 Pada sesiapa yangberhajat nak tiket wayang citer RENTAP free...meh join contest...
simple je step penyertaan...
mana tau antara yang bertuah kan...

RENTAP the movie - Filem aksi hebat terkini yang bakal menemui anda pada 4 DIS 2014.
Jangan lepaskan peluang untuk menonton filem aksi lakonan Elfira Loy, Shafie Naswip dan
Zahiril Adzim ini.

cam best je parkour ni...
Nak tau citer lanjut...baca kat HAFIZRAHIM

Pihak Double Vision menawarkan 5 pasang tiket PERCUMA ke tayangan premier filem ni 
dan apa yang perlu anda buat...

Sila like page (fb)  RENTAP (klik ya)

dan langkat seterusnya buat kat SINI (klik sini jugak)
dan antara yang perlu dilakukan:

Nyatakan kenapa anda ingin menonton filem ini (dibahagian komen dibawah) 
dan dengan siapa yang anda ingin bawa bersama (1 orang sahaja)

Jangan lupa Tag/mention 3 org rakan FB anda (selain daripada rakan yang ingin 
anda bawa tadi) sebagai makluman kepada mereka.
 
Tarikh tutup: 30 November 2014

Mudah sesangat...dan yang bertuah bakal memenangi:

2 tiket filem RENTAP untuk tayangan KHAS. 
Double Vision telah sediakan satu panggung wayang hanya untuk kita sahaja.

Details tayangan:

Tarikh: 2 Disember 2014
Masa: 9 pm
Tempat: Cathay Cineleisure eCurve
  
Saya pun join...hehehe...mana tau boleh menang...dan yang dah join...ada rezeki menang..
kita jumpa ya..di saaanaaa...di saaannaaaa....
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,