Khalaf Dah Pandai Main Baby Bicycle

Kemain lagi ha...macam dah besar..
dah berhajat nak duduk atas baby bicycle..
kalau tak bagi..sure menjerit...protes tak puas hati...sabar jela ...
walhal badan tu bukan tegap sangat...name pun anak lelaki..
lasaknyer lain...so ibu turutkan jugak tapi kena tengok dan pantau 100%...
takut timbul benjol pulak nanti...tai kalau tak bagi ..penakut pulak jadinya...
mana tau..timbul gayat ke kan...

Tengok muka Khalaf...macam ada iras muka ibu masa kekecik..
nak judge awal lagi... sure bertukar gak nanti..so ibu tunggu dengan penuh kesabaran..

tadaaaaaaa......suka benor nampaknya..

steady..beria sangat nak duk sini..

pandai pegang dah...muka takut jatuh...

Perkembangan Khalaf setakat ni amat memberansangkan...
cuma belum dapat kaki je lagi...
rasa macam Khalish jugak patern nya ni....
cepat tumbuh gigi...tapi lambat sikit jalan...paling terer crawl...laju sangat..
merangkak nampaknya macam skip je...sebab dah bertatih ..nak mula jalan..
paling ibu suka tengok Khalaf...mulut bising...seronok dengar butir bicara Khalaf borak..
tapi sayang...ibu tak berapa nak faham...dan sampai ke hari ini...ibu cuba memahami ye nak...
 
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,