Lunch KFC Bombay Fiery Crunch

Lama giler tak makan KFC...tak sempat nak singgah...
dua hari lepas...kebetulan ada urusan tengahari di luar bersama Mr Hubby...
tetiba Mr Hubby bersuara ajak pekena KFC...dan sempat dia tanya...

"Ade ke KFC kat sini....??" 
Lokasi :AEON AU2

Sampai Mr Hubby lupa ada KFC ke tidak kat sini...
Ade je...nun di hujung...sebelah pizza...
jarang sebenarnya pegi belah sinun...biasa dok shopping kat dalam pasaraya je...

Kebetulan ada meals baru...nampak cam sedap jew..
terus order..

terserlah kerangupan ha...

yang ni tak pernah miss order..

sejuk je bila lalu ke tekak..

Ha..lapor tak ..makan panas panas memang sedap wooo...
Dan siap dapat voucher LEGOLAND lagi...35%..banyak gak ni..
tetiba terbayang bayang je LEGOLAND...
hehehe...saya tempek gak harga meal set yang di order..

voucher percuma lagi...
berbaloi gak harga...
Selamat Menjamu Selera !!
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,