Moist Chocolate Kek Lanai Lane

Puas sangat makan moist cake ...yummmy....lembap...lembut...
memandangkan kek besday Khalaf ada lagi... memang sedap la melantak...
kali ni memang order simple cake untuk besday Khalaf..nak buat bentuk bagai...
dah jemu pulak sebab sebelum ni penah buat untuk Khalish & Khaleef..
dan yang penting..nak order lagi dengan Lanai Lane..

Dan sempat jugakla saya berbisik kat tetamu yang hadir...nak tanya feedback..
sedap ke tidak rasa kek...
Alhamdulillah...rata rata memang puji..selain sedap...rasanya tidak terlalu manis..
tambah dengan topping chocolate...perghh...sedap bila masuk ke tekak...
terasa kenikmatannya...terlalu sedap oke...!!!!

cantik dan simple....
So pada yang nak order...jangan segan ya...harganya pun berpatutan dan berbaloi...
takdelah jual kira sekilo tepat untuk sebiji kek...siap ada lebih lagi...tak caya...
boleh tengok kat flyers ni...

pasti tidak akan mengecewakan tekak anda...
 
Sure lepas ni nak order ....tapi nak perisa lain pulak...try red velvet ke kan...
sesungguhnya saya memang penggemar tegar red velvet...
dan yang best kek Lanai Lane ni...bila simpan dalam fridge...taklah keras sangat kalau nak makan balik...
tak macam sesetengah tu...bila masuk dalam fridge...keluarkan balik ...time nak potong...
sabar je la ...rasa macam nak baling ke dinding..hehehe..

Nak order sila hubungi:

019-243 7073 (Rashidah)
019-2437075 (Zainal)

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,