Paddle pop Bersama Meraikan Hari Kanak Kanak 2014 di Legoland

Bertuah sangat bila menerima jemputan daripada pihak Paddle Pop..
Alhamdulillah.. rezeki anak anak...lokasi yang sangat best ..
LEGOLAND...Great!!

Tak pernah terfikir dapat menjejakkan kaki ke sana..
impian tu semestinya ada ..cuma belum berkemampuan..
so bila ada rezeki...takkan nak tolak...tak baik...
Terima kasih pada pihak Paddle Pop...lepas ni jemput la lagi... 

Masa kekecik dulu saya suka beli aiskrim Paddle Pop...tak pernah beli satu..
mesti nak mintak mak beli dua...bukan tamak tapi memang sedap...sebab color dia pelangi...
ralit bila makan...sekarang ni dah ada permata hati...sah! suka gak makan aiskrim..
follow sape tu...hehehe...mana jatuhnya kuah kalau tak ke dalam mulut kan...ehikkksss..
tambah sekarang Paddle Pop ada pelbagai perisa...dan hanya cair di mulut...tidak di tangan...
tak caya ??? sila beli...
Dan kalau nak tahu...Wall's Ice Cream jugak yang merupakan rakan aiskrim eksklusif bagi LEGOLAND Malaysia...
so bila ada je program bersama...sure dapat makan aiskrim free...
seronok kan...

Dan semalam jugak..Khalish berpeluang join 'The Biggest Painting Asembled' ..
aktiviti ini akan direkodkan dalam Malaysia Book of Records...pergghh...
untungla Khalish...hand prints bakal direkodkan..
1st time pulak tu...dan paling meriah...program ini disertai lebih 500 orang kanak kanak..
ceria je tengok muka kanak kanak yang hadir.. makpak dan cikgu cikgu yang follow pun tumpang 
suka sekaki gak..termasukla ibu dan papa Khalish.....yeooowww..

yang berumur 4 - 12 tahun boleh sertai...terlebih umur...dok diam..

kanak kanak riang bersama GM Legoland...Mr Mark Germyn





Seronok tengok gelagat Khalish...ibu takleh dok dekat...
sebab seorang kanak kanak akan diawasi oleh sorang crew Paddle Pop..
so makpak don't worry... anak takkan hilang ...
cekap betul tim Paddle Pop dalam mengendalikan program..dan yang penting..
anak anak happy!!


Khalish start menconteng...

cat tapak tangan...






tada...maka terhasillah....hand prints Khalish

Dan sebelum masuk ke taman lego ...kami sekeluarga berkesempatan bergambar
bersama maskot kesayangan ramai..Khalish takut pulak tapi Khaleef steady..

Khalish takut dengan Mr Paddle Pop...

 kan dah kata ..mesti dapat free punya...

Khalish belanja gambar je la ye...

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , , , , , ,