Set Pantang Terbaik B'hidan Trubellai

Duduk sensorang kat opis...time rehat Jumaat kan panjang...
teringat masa berpantang...best pulak rasa...
sebab takleh makan yang gatal gatal...nama pun berpantang kan...
menu utama Haruan Rebus ...resepi harian ...air tangan Mr Hubby ..
badan pun susut cepat...

Dan masa dalam pantang saya gunakan jugak produk yang berupaya 
membantu dalam menambahkan tenaga.. letih berjaga menyusu...baby bangun setiap dua jam..
tidur memang tak menentu..siap dapat pakej 'burung hantu' bawah mata...
Nasib ada B'hidan keluaran TruBellai..mudah dan ringkas..

Sepanjang pantang saya amalkan B'hidan Gamat Jelly With Dates Extract...
ada kurma tu...sangat berkhasiat dan yang penting tak pahit okeh!!
teringat masa bersalin Khalish...ooo maaakkkk aaaiii...kena minum air akar kayu...
memang banyak khasiat tapi pahit sesangat....sabar jela...
tiap kali kena minum...mesti nak nangis...nak baik punya pasal...
telan jugakla...time tu tak banyak lagi ilmu 'parenting'...

Kalau nak tau..B'hidan Gamat Jelly ni pun mampu memperbanyakkan pengeluaran air susu...
sebab ada kurma....kurma merupakan penggalak bagi pengeluaran air susu ibu...
B'hidan Gamat Jelly pun mampu mengurangkan sembelit...
kalau dulu ...orang tua tua kata..dalam pantang takleh 
minum air banyak..tapi..kalau tak minum air.. camne nak banyakkan air susu kan...
so kalau tanya saya..memang saya minum bila haus...bila nak menyusukan anak..
bila nak buat stok susu..
dan....kalau tak minum air...kan susah gak nak uuukkk...uuukkk....
kan...kan....

Selain tu..saya guna gak B'hidan Countouring Lotion...yang ni pun tersangatlah best..
sebab apa ??? hehehe...nak slim balik kan...tapi saya suka guna sebab ianya
mampu mengurangkan stretchmark...time berurut pun saya gunakan B'hidan Countouring Lotion..
Mak bidan nak guna minyak dia...saya pulak suruh guna B'hidan Countouring Lotion...
kesudahannya hari kedua terus Mak Bidan nak guna B'hidan Countouring Lotion..
kihkihkih...yessszaaa..
sebab katanya tak panas dan baunya yang segar...kan dah kata...B'hidan ni menepati citarasa ibu moden...

sesuai sangat sangat...

Saya guna set pantang penuh ... B'hidan Pampering Kit...sangat selesa...rasa macam 24 jam 
ada mak bidan kat sebelah..mana yang lenguh....saya sapu B'hidan Countouring Lotion..
ringkas..mudah..berbaloi baloi..dan bentuk badan kembali normal kalau ikut betul betul 
set lengkap B'hidan Trubellai... 


Full set B'hidan Pampering Kit

Untuk info lanjut sila layari www.trubellai.com
Facebook/trubellai

dan sekarang tengah ada offer....klik SINI
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,