Temui Watak Sesame Street

Pada yang berkelapangan...terutamanya peminat Sesame Street..
Cuti sekolah kan tak lama lagi dah nak start...bak kata omputih...just around the corner...kan...
kihkihkih...sepeking londom ha...
 
Jangan lepaskan peluang untuk bertemu dengan watak kesayangan anak anak anda
Elmo...Cookie Monster..Ernie & Bert...Abby Caddaby..Big Bird...
sure comel kan...dan paling best mereka ini bakal berarak menaiki 'London Bus' ..
mula lah pasang angan nak bawak Khalish dan Khaleef ni...
sebab ni semua cartoon kesayangan anak anak ku jua...warrgghhhh....

Masa kekecik dulu...suka tengok Sesame Street...memang tak jemu...
ternyata Sesame Street punya tarikan tersendiri..bertahan sehingga ke generasi kini..
medium untuk anak anak kuasai Bahasa Inggeris pun ye jugak..

jom bersama watak kesayangan ramai...Sesama Street

Jom temui watak watak kesayangan ramai ni bertempat 
di Genting International Showroom, Resorts World Genting sekarang sehingga 23 November 
dan acara kemuncak pada 28 November..

Dan yang paling best ada aktiviti penjelajahan di mana tempat persingahan adalah
 di Pavillion pada 21 hingga 23 November 2014...sempat lagi ni..
sepanjang tempoh penjelajahan ni jugak..kita boleh beli tiket masuk ke acara kemuncak 
dan setiap pembelian dua tiket VIP atau dua tiket dewasa...anda  akan dapat cenderahati secara percuma.
pergghh....cam best je ...

temui watak kesayangan anda...

Bukan setakat tu je..siap dapat naik bas..dan setiap pembelian tiket akan dapat 
diskaun sehingga 50% untuk barangan eksklusif Sesame Street..

Tiket bermula dari harga RM88 ke atas dan
untuk maklumat lanjut boleh layari di www.rwgenting.com atau hubungi talian 03-61011118


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , ,