Teruja Dengan LEGOLAND® Resort Malaysia

Sangat teruja...kelu nak berkata kata bila 1st time dapat jejakkan kaki ke 
LEGOLAND® Malaysia Resort..
kebetulan lepas kerja terus cabut ke Nusajaya...
penat jangan cakapla....redah jam bagai...tapi semuanya hilang bila sampai.. 
dasyat gak penangan LEGOLAND®...

 Kebetulan masa sampai Khalish tertidur...Khaleef steady  ..

penat menahan mata....tertewas jua...

muka Khlaeef penuh keterujaan ...

Thanx to My Luvly Hubby sebab sporting...
nak gak memenuhi impian bercuti sehari semalam di sini..rezeki dapat percutian percuma..
bila lagi nak datang sini..asyik dengar story je yang cakap LEGOLAND® ni best...
bila dah tengok sendiri..rasai sendiri...adoyaiii...memang nak kena datang lagi ni..

Tak sabar nak tunggu siang esoknya sebab nak amik lagi gambar...
masa sampai pun dah malam...so badan memang penat...mood nak amik gambar pun ke laut..
tapi..tetap nak amik gak..

Jejak je lobby hotel je terus penuh dengan lego...
main la blok lego sepuasnya...ternyata LEGOLAND® berjaya mencuri tumpuan kanak kanak..
bukan setakat memberi hiburan..malahan dapat mendidik anak anak menjadi kreatif ..
nak buat bentuk apa pun boleh... 
setiap sudut hotel ada disediakan lego...pelbagai size...
syukur sangat sangat sebab berpeluang datang ke sini...


merata ada blok lego tuk anak anak..

bersih dan kemas....memang tahap kebersihan A

pandangan dari luar...warna warni menghiasi segenap hotel

Masa saya ke program Paddle Pop...
Mr Hubby dok jaga Khalish dan Khaleef sebab belum boleh masuk taman tema...
sambil teman anak anak..Mr Hubby siap ngurut ...guna kerusi urut yang masuk duit kertas tu...
banyak kemudahan yang pihak  LEGOLAND® Malaysia Resort sediakan...
Sambil berhibur...boleh release penat badan...

Jutaan terima kasih to pihak PaddlePop...nanti story part bilik hotel plak..
keterujaan tak abis citer lagi ni..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , , ,