Best Ke Movie Manisnya Cinta Di Cappadocia

Baru ni terdengar dalam radio...ade Movie Melayu tayang semalam..
cam best je...dengar barisan pelakon pun meletop.. Shaheizy Sam...wow..
Nur Fazura....wowwwyyy....Lisa Surihani pun ada...perggghh...
tahun ni belum jejak lagi kaki ke wayang..nak sangat pegi tapi tak berkesempatan...
so kalau jadi tengok ...kira movie of the year la kan...
gigih saya meng'Google..

cam tak sabar plak nak tengok...

 Bila baca entri dan tengok trailer kat blog gadis comey....MekOnie ...alahai...
macam nak berkejar ke Wangsa Walk la ni jugak...huhuhu...
sempat gak tengok trailer...baru tau Cappadocia kat Turki...
tak dapat jejak tapi dapat tengok suasana dari movie ni pun dah memadai...
manela tau akan datang ada rezeki nak ke Turki...bolehla jadikan sebahagian daripada rujukan...
tak gitu ???

Lepas ni nak try adjust dengan Mr Hubby...mana tau dia nak layan gak...
untung ..untung dapatla merasa tengok weekend ni..


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,