Bila Khalaf Kena Urut

Harini tak ke mana...just lepak dengan anak anak kat rumah..
lagipun Khalaf tak berapa sihat...meragam sangat sangat dalam sehari dua ni...
semalam dah panggil MakJah urut...Alhamdulillah...
beransur oke dah dia...sehari sebelum tu panas betul kepala dia....ingat nak selsema...tapi lain macam..
anak ibu nak pandai something ni....lepas urut baru nampak Khalaf macam lega sikit..
maybe demam urat...jangan kata Khalaf...ibu dia pun rasa badan dah naik lemau badan...
lame betul tak kena urut...last dalam 2-3 bulan lepas kot...
sekali kena urut...tu dia...banyak betul terasa urat berpintal...sah!!!
banyak angin..tahan jela sakit bila MakJah start pegang badan...bila kena part yang tersimpul...
rasa nak menjerit...tapi sabar jela..nak baikkan...lagipun badan nak pakai lame ooo...
nasibla ade MakJah...call je terus datang rumah...servis MakJah memang terbaik...hehehe..
tak sempat pulak nak snap pic Khalaf masa kena urut semalam...rengek jugaklah dia..yelah..
badan tak sihat kan...tapi MakJah pandai tackle budak kecik...lembut je dia urut..

Khalish & Khaleef...so far Alhamdulillah..cuma Khalish macam nak selsema sikit..
biasala bila dok taska...bukan nak salahkan taska tapi simptom selalu dari sana bawak balik rumah...
tapi takpe...faham sangat dah bila dok reramai tu kan...

Leka jugak melayan keletah dua beradik ni...time baik...pakat betul...
cuba time bercekau...loktang satu rumah...Khaleef bukan boleh kena sikit..
meraung macam kena sebat...geli hati kekadang tu..

Go Angah Go!!
Angah bawak Along...dok dendiam Along...

Sekejap je rasa masa berlalu...terasa macam semalam je ibu terpandang 
anak anak ibu masih baby...sekarang dah pandai bawak diri...
dan dalam beberapa tahun lagi...
dah nak sekolah...alahai..syahdu la pulak...


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , ,