Bouncer Baby Yang Tahan Lasak

Bila tengok gambar Khalaf duduk dalam Bright Starts bouncer ni..
 teringat pulak jasa yang dah dicurahkan...almost 4 years..
sangat tahan dan lasak...cuma vibrator dan music je dah out...
basela...anak lelaki yang guna...jadi 'experimenter' la kojap..
puas dah betulkan tapi tak boleh gak...saya pasrah je la..janji boleh duduk dan guna lagi...
hehehe

time makan Khalaf memang fully dok dalam ni...

Masa dulu beli online je...sebab kalau beli kat kedai..memang mahal giler....
lagipun beli online ni kelebihan dia... penghantaran terus sampai depan rumah kan...
senang kan...
berkenan sangat dengan Bright Starts Harmony ni sebab color dia lembut...tapi sekarang
dah banyak pilihan..pelbagai color dan aksesori sampingan...dan paling best...
kain dia senang nak cuci...campak je dalam mesin basuh...tapi saya selalu letak dalam net wash..
cepat je keringnyer...


Ciri ciri Bright Starts Comfort & Harmony:

sangat selesa ...


Untuk maklumat lanjut boleh layari MotherCare

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,