Dapatkan Diari 2015 - Marigold Peel Fresh Secara Percuma

Teringin plak nak minum Jus Marigold Peel Fresh...memang saya suka minum jus 
Marigold Peel Fresh...sebab ada sari buah...lagipun rasanya taklah terlalu manis...
kalau nak bandingkan dengan sesetengah jus brand lain yang dijual...bak kata orang...
sesedap rasa gitu... kalau nak buat tu sememangnya boleh....
tapi bila penyakit 'M' datang....faham je la ye..tapi dari malas buat...terus tak minum...

So saya ambil pendekatan beli je terus...mudah dan cepat...kan....
dan tadi terus sambar Jus Apple & Mixed White Grape Aloe Vera
sebenarnya semua jus sedap...tapi nak cepat...amik je mana yang ada depan mata...

pelbagai pilihan mengikut citarasa sendiri....

Dan yang bestnyer...siap dapat Diari 2015 Eksklusif...ada gambar Lisa Surihani lagi....
sebab tu dinamakan eksklusif....
baru plan nak beli...dah dapat free...
comel gak diari ni...selain kerja..saya memang kena ada diari untuk urusan peribadi...
senang nak catat bagai...mana tau ade rezeki nak preggy... lagi la kena ada...hehehehe...

nipis je...mudah nak nyelit dan bawak....

siap ada stiker comel kat belah dalam....

column pun sedang elok je nak tulis ha....

Mudah sangat kalau nak dapat Diari 2015 Eksklusif dari Marigold Peel Fresh ni...
caranya hanya beli 2 kotak Marigold Peel Fresh (1L)...
saya beli kat AEON AU2 tadi...
alamak...harga tak ingat pulak ...tapi memang ada offer kalau beli 2 kotak...
dan lepas bayar jangan lupa pulak ke kaunter penebusan yang disediakan...
pasti Diari 2015 Eksklusif ni akan jadi hak milik kekal anda....
 
Diari 2015 Eksklusif Marigold Peel Fresh...pasti milik anda..
Beli...jangan tidak....huhuhu
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , ,