Family Day Wet World Shah Alam

1st time bagi Khalish dan Khaleef masuk Wet World Shah Alam...
jenuh kejut pagi Sabtu suh bangun awal....sebab by 8.30 pagi kena ade dah sana...
lambat kang jadi VVIP pulak satu family...hehehe...
dan Alhamdulillah...on time sampai...Khalish dan Khaleef memang teruja sangat...sangat...
tercengang sebab banyak benor kolam...selalu tengok kolam satu je kan...kalini banyak kan..
sempat la jugak snap gambar ...dan paling tak best...camera dan fone boleh tertinggal pulak time ni...
so sedeyyyyyy....takde mood nak bergambar bagai...guna fone Mr Hubby jerk... 

tak terkata Khalish & Khaleef bila sampai Wet World Shah Alam

ambik gambar pun takmo pandang depan... leka tengok kolam

gigih ambik gambar Khalish...dan Khaleef nun jauh kat belakang...

Sesampai je terus cari breakfast....lapo oooo....memang disediakan...
untuk anak ..anak dah siap bawak bekal..
makan dalam keta...kena makan dulu takut kang lapo masa mandi...tapi bila dah jumpa air..
faham je la..memang tak ingat apa dah...sakan...dan masa anak anak mandi...
saya berpeluang join aktiviti yang disediakan...senamrobik...dan game pun tak banyak disediakan...
dapat join game rebut kerusi ..lame giler tak main...last masa sekolah rendah kot...punyala lame kan...
seronok gak bila buat Family Day...happy dapat melayan keletah anak anak main air...
Mr Hubby yang layan pun....saya dok tepi jadi lifeguard...
ada sekali Khaleef terbenam dalam air...berlari saya terjun...tapi dia dah boleh control pernafasan...
nak develop water confident sikit kat Khalish dan Khaleef...tu yang saya perati dari jauh..
tapi takdela jauh sangat...dan bestnyer...
Khalish dah boleh floating ...cuma tak lame...kawasan air dalam..so automatik boleh floating kot..

Kumpulan Biru...memang terbaik....

jom...senamrobik...lame weh tak join..

kena kick out.....join rebut kerusi...dapat no 2
frust sebab tak dapat amik gambar anak anak main ayerrrr.....
kuikuikui...ada hikmatnya kot kan...think positive...apepun memang best sebab anak anak happy..
next nak ke Gambang pulak...lagi happening kot ek...aissshhhh...serious..tak penah sampai lagi..
dengar dari kengkawan yang dah pegi...best katenyer....ye ke ek ???

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , ,