Jumpa Lawyer Sampai Ke Gambang

Aktiviti hujung minggu lepas yang penuh bermakna...
yang penting anak anak happy...cukup menggembirakan hati saya dan Mr Hubby...
ke manakah destinasi yang kami tuju???
....seriously tak pernah terfikir dapat jejakkan kaki ke sini..
tapi tetap ada dalam wishlist...sebab dengar dari kengkawan yang dok beria story..
cam menarik je...diam..diam..saya simpan angan angan nak jejak...
dan Alhamdulillah...rezeki kami sekeluarga dapat jejak...dan yang paling meriah..
family #‎kelabbloggerbenashaari‬ pun ada sama...
double kemeriahan yang dapat dirasai...awesome !!!


cuaca cantik masa sampai...tak panas sangat...redup je..

Jutaan terima kasih diucapkan kepada Firma Guaman Rasmi ‪#‎kelabbloggerbenashaari‬ 
atas kesudian menaja short trip 2 hari 1 malam ke Bukit Gambang Resort City - Kuantan...
to Kak Nett & Kak Wan  (sila klik) .. nice to meet uolsss...akak.. 
akak lawyer yang sangat peramah dan cute..

Bila dah berjumpa.. tak sah kalau tak bersual kenal kan...so masa ni la dapat beramah 
mesra bersama..

Sesi perjumpaan ni memang saya gunakan sepenuhnya...bukan senang nak dapat jumpa lawyer...
paling best bila tanya bab 'copyright'...banyak sebenarnya yang perlu diketahui oleh picisan blogger macam saya...bertuah sebab saya berada dalam kalangan #‎kelabbloggerbenashaari‬ ...
Bukan Sekadar Blogger...

penuh tumpuan...perkongsian yang amat berguna

 tak bergambar tak sah....hehehe...enjoy!!

Pada kawan kawan lain yang ada hadapi masalah..... dan yang ada kes ingin diketengahkan 
berkenaan undang..undang...jangan malu dan segan...boleh PM Kak Nett dan Kak Wan...
klik je namakat atas tu ...terus ke FB dyorang ...

'Malu Bertanya Sesat Jalan'

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,