Khalish Nak Jadi Doktor

Seronok melayan Khalish...banyak dah idea dia...
Alhamdulillah...semakin kreatif...tapi adakalanya geram gak...
sebab susah sikit nak beralah dengan Khaleef...
apapun ibu akan cuba pendekatan yang terbaik agar anak anak ibu rapat...dan ingatan antara
 kalian sentiasa dekat di hati...
 Aktiviti minggu lepas ..saya sempat bawak Khalish dan Khaleef ke AEON BIG...
jelas sebutan Khalish nyebut AEON BIG....first time bawak dia...
saje nak tukar angin...jarang shopping sini...

Jejak je...tak sampai 10 minit dah tanya toys...dan pilihan Khalish kalini set doktor..
penangan Dentist Mania kot....

Balik je rumah...terus tak sabar nak menggayakan....dan yang bestnyer...sejak ade set mainan ni...
tiap hari rutin dia check heartbeat saya...sabar jelakan...nak gelak tak sampai hati..
kemam mulut dan serious je la kejap muka..
kena buat buat sakit sebab Doc Khalish nak check....
Layannn.....


ada gaya tak ??

spec dah tak muat sangat tu...
Moga anak anak ibu sentiasa berada dibawah lindungan rahmat Allah SWT...
menjadi anak yang soleh serta berjasa kepada agama ..bangsa...dan negara....amin..


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,