Sunblock Cosmoderm...Perfect Sunscreen & Flawless Foundation

Dalam bulan ni ..kami sekeluarga banyak buat aktiviti main air...
maksudnya ke Water Park...so bila sebut je Water Park...
ligat dah kepala saya fikir nak beli sunblock...dan yang paling penting...sesuai untuk
seisi keluarga...termasuk anak..anak...yelah...takut terbeli yang tak sesuai...
sian pulak kat kulit anak..anak...dan maknyer jugak...
jenuh nak pulih balik kalau kulit dah terbakar...

Masa nak membeli tu...memang buat research sikit tapi hati ni tetap nak singgah kat
cosmoderm.com.my...sebab ape ek saya suka gi web Cosmoderm..
pelbagai info yang disediakan bagi sesuatu produk dan sememangnya saya suka rangkaian
produk Cosmoderm...pelbagai peringkat umur boleh guna...#halal dan # berkesan..
tak perlu saya nak fikir panjang...

Tak risau lagi kulit akan gelap...sebab dah jumpa pelindung yang sesuai...
 sangat best sebab mampu melindungi kulit wajah dari sinar UVA & UVB....SPF 35 PA+++...

harga yang amat berbaloi...

amik gambar sebelum kecebur dalam air..

sebelum mandi tepek dulu sunblock...comot ha...

Suka dengan sunscreen cosmoderm sebab tak terlalu berminyak dan rasa macam pakai foundation..
antara manfaat lain adalah:


So...tidak merugikan malah banyak pulak khasiat dia kan...sekarang ada promotion tau...
Buy 1 Free 1.. berbaloi dan untung sangat ..sangat...tapi kena beli online la...bukan susah pun..
klik...klik....barang yang di order sampai kat depan pintu rumah..

Selagi stok masih ada....cepat...!!
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , ,