Ephyra Ternyata Berkesan

Seriously..dulu memang agak takut nak cuba..
tapi dalam hati tertanya gak...sejauh mana keberkesanan nyer kan..
tengok kengkawan dah start guna...takkan kita nak dok diam...
bangun pagi selalu je letih...EBM nak kena maintain...
so memang kena amik supplement...kondisi badan pun dah berubah..
perlu top up mana yang dah kurang...

Dan bila dah try....Sal mampu tersenyum...puas hati..
selamat tinggal kulit kusam...sekarang nak berjemur pun dah tak risau sebab bila minum
Ephyra....kulit cepat recover balik...Alhamdulillah...

setelah sebulan bersama Ephyra...

Yang membuatkan saya jatuh cinta lagi adalah rasa Ephyra...
rasa oren yang menyegarkan...lain dari yang lain..
bestkan bila ada minuman yang mampu merawat dalaman tubuh...
sekaligus dapat mencantikkan luaran... 

cantik...sihat..bertenaga...

Banyak rahsia Ephyra ni...duta Ephyra...Memey pun dah cantik sejak consume...
jauh beza Memey dulu dan kini...dan antara hasil lain yang boleh dilihat lepas consume Ephyra..

sapa tak nak cantik kan...
So...pada yang  ingin mencuba..Ephyra ada gak dalam trial pack...
cuba dulu ok..kalau nak tau lebih lanjut tentang Ephyra...Sal sudi kongsikan...
nak PM kat FB Sal pun boleh...jangan tunggu lama sangat nak fikir ok..
nak beli dengan Sal pun boleh...harga special kita bagi ...hehehe...

kata dah kan..tak try tak tau...

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,