Fesyen Terkini Skirt Kembang

Lately ni cantik pulak tengok fesyen skirt kembang..
tak pernah try lagi pakai...takut tak kena ngan diri Sal..tapi..
kalau tak try...mana la nak tau kan.. 

Trend sekarang pakai skirt kembang kembali...teringat maa kekecik dulu..
mak rajin belikan skirt kembang...pastu suka sangat pusing..pusing..
bajet macam Cinderella la konon...kihkihkih...
penyudahnya bila pusing pusing...sendiri pening...time skirt naik kembang ke atas...
suka la sangat kan... sampai nampak color 'seluar kecik'..
alahai...nama pun budakkan..

Now dah jadi mak orang...cantik ke kalau dipakai..aisshhhh...
nampak orang pakai rasa macam teringin..
sekali pandang nampak ringkas...selesa..cantik..dan praktikal ..
mungkin antara sebab ramai yang minat pakai skirt..
selain dari menutup aurat..nampak feminin...elegan dan menawan ..
terserlah kewanitaan kan...

Lagipun ianya boleh digayakan dengan kemeja..blaus..t'shirt..
dan boleh pakai waktu jalan...kasual...dan datang opis pun boleh..
aiishhhh...kena try gak ni...

sempat gak la singgah kat Kree.my ..saje nak cuci mata..
semua rekaan nampak menarik..ringkas untuk digayakan..
corak pun walllaaaa..bikin jatuh hati saja...yang best nyer skirt yang dihasilkan
oleh Kree mempunyai kelainan sebab menggunakan fabrik yang berkualiti dan corak berbeza..
fabrik yang didatangkan khas dari luar negara..maknanya tak kan ada jenis dan corak yang sama
dijual di sini..perghhh...memang bestla..jom layan kejap..

Isabel Flare Skirt - Fuschia Isabel

Isabel Flare Skirt - Soleil Isabel

Elise - Printed Floral Mermaid Skirt

Isabel Flare Skirt - Coco Isabel

Isabel Flare Skirt - Amber Fleur Isabel


Kena terjah gak ni..pada yang rajin nak tengok dan rasa sendiri skirt
yang dihasilkan oleh Reni dan Halida..boleh singgah butik Kree di
No 7, Jalan Riong Off Jalan Bangsar

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , ,