Give Away Syiling Peringatan Jubli Intan TLDM

- Sticky Post-

Sempena KisahPondokKecil berwajah baru....Sal nak buat Give Away..
dan Seorang Pemenang Utama yang dipilih bakal memenangi:

Syiling Peringatan Sambutan Jubli Intan TLDM

Ni limited edition tau..dan selain tu jugak..ada hadiah sampingan iaitu..

Hadiah Saguhati:
5 x T'shirt
3 x Buku Nota & Pen

So secara keseluruhan...9 orang yang bertuah akan dipilih
............................................................
Syarat Penyertaan:
 
1. Follow Blog KisahPondokKecil

2. Jangan lupa follow sekali Twitter .. Facebook .. Instagram  
tuan tanah KisahPondokKecil...hehehe..
(boleh tengok dan klik kat sidebar KisahPondokKecil)

3. Buat simple entry "Saya perlu memiliki Syiling Peringatan Jubli Intan TLDM kerana..... (mengikut kreativiti masing masing ya dan tidak lebih daripada 20 patah perkataan)

Pemenang  akan dipilih berdasarkan kepada originality dan kreativiti..
dan jangan lupa letak link penyertaan di sini ya...

Mudah dan simple kan...

Tarikh Give Away: 21 Jan 15 - 30 Jan 15

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: ,