Katalog Avon Secara Online

Teruja betul bila dapat tau Katalog Avon dan boleh tengok secara online...
sebelum ni jenuh gak nak tunggu katalog...yelah..nak gak tengok
apa yang offer kan..Sal memang minat gak barangan Avon..terutama perfume..
dari zaman kegadisan lagi dah suka dengan wangian Avon..
memang tiada tandingan sampai kini...bagi Sal la...
ade gak pakai wangian lain tapi...ermmm...bila hati dah suka kan...

cover katalog Avon bulan Jan 2015

tengok kat bulatan tu...sila klik >SINI< untuk online katalog

Mudah kan sekarang...nak tunggu yang printed lambat sangat...
so time rehat kat opis dah boleh tengok nak shopping barangan Avon apa patut ...
dan antara yang offer bulan Januari 2015....











Nak jadi ahli menerusi online pun boleh...untuk info lanjut..
sila layari...

www.my.avon.com.my

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,