Rangkaian Produk Cosmoderm Kini Milikku

Bermula dari pencuci Manjakani Hygiene Wash dari Cosmoderm...
Sal kini lebih yakin nak melangkah setapak lagi menggunakan rangkaian produk
yang lain...warghhh...promote nampak...memang pun..sebab produk Cosmoderm 
berbaloi untuk dimiliki dan harga yang mampu milik..

Pada hujung tahun 2014... melalui web Cosmoderm...www.cosmoderm.com.my 
ada menawarkan belian 'Year End Sale'...so memang tak ketinggalan la beli sama..
harga yang ditawarkan jauh lebih murah...separuh harga pun ada...
nampak tak penjimatannya kalau beli secara online..
tak perlu nak bersesak untuk keluar ...drive...parking keta...
guna perkhidmatan atas talian je dah memadai..

Meh tengok apa yang Sal order ....

nak cantik luar dan dalam...gunalah rangkaian peroduk Cosmoderm

Order untuk kegunaan diri sendiri dan tak lupa jugak untuk anakanda tercinta..
untuk makluman...Tea Tree Oil Lotion Talc dan Tea Tree Oil Magic Lotion..
sangat sesuai untuk anak anak yang mempunyai ruam panas dan selamat digunakan pada bayi..
sesuai jugak digunakan pada cuaca panas..ketika berpeluh di mana kulit lebih mudah
dijangkiti bakteria yang tak nampak dengan mata kasar..
dan yang best...bila pakai nyamuk pun tak nak dekat...so bila balik kampung dah tak risau
pasal gigitan nyamuk pada kulit anak anak...

Paling tak sabar Sal nak try Vit E Mosturising Mask...
tadi gak try ..kebetulan cuti harini...Vit E Mosturising Mask didatangkan khas dalam bentuk losyen..
tak melekit dan cara pakai pun mudah..
sapu je seluruh muka termasuk lingkaran luar mata..tunggu dalam 15 - 20 minit..pastu bilas..
rasa lembut je muka lepas bilas tadi...minyak pun kurang...
selalu pakai mask mesti rasa melekit...ni sapu sikit je dah ok
tekstur pun ringan...meh kita tengok kelebihan Vit E Mosturising Mask:

Jangan kata Sal tak sharing tau...untuk info lanjut...jangan segan layari 
www.cosmoderm.com.my


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,