Red Bella Skincare Dari Bahan Organik

 Baru ni ada terbaca tentang produk RED BELLA Skincare..
hati Sal macam tertarik je bila tengok produk ni...1st time tengok memnag lain dari yang lain..
bentuk sabun pun lain...bentuk hati gitu..sangat comey...
tapi yang tu tarikan sampingan..so tak lengah...
gigih mencari info berkaitan RED BELLA Skincare dan Alhamdulillah..
terjumpa kat blog Sis Hannan Al-Qudsey
panjang lebar penerangan yang tertulis tentang RED BELLA Skincare dan membuatkan 
Sal tertarik nak try...salah satu sebab utama adalah produk RED BELLA Skincare
diperbuat daripada bahan bahan organik...
tau je lah lambakan produk di pasaran sekarang kena lebih berhati hati..
kena ambik perhatian lebih sikit tentang kandungan produk..jangan main belasah je..
bila tengok kawan pakai...kita pun terikut...better kenali jenis kulit diri sendiri ..
jangan main belasah je...kang lagi teruk kesan sampingan kalau tak serasi..
peringatan untuk diri sendiri gak ni...kekadang Sal pun terikut gak...
nama pun pompuan kan...

Dan akhirnya...setelah berpuas hati dan yakin untuk mencuba..

sampai jua di tanganku....1 set RED BELLA SKINCARE

penerangan di belakang set RED BELLA SKINCARE

Sebab utama kenapa Sal yakin nak try RED BELLA Skincare adalah...ianya
merupakan produk yang:
 Selamat dan suci
100% keluaran bumiputera
Dikilang dan dikeluarkan di kilang bertaraf GMP
 
Halal

Pada yang ingin bertanya info lanjut...atau mana tau ada yang nak order..jangan segan untuk hubungi 
Sis Hannan di talian 013-2974270 atau 
boleh singgah FB - HHH Beauty/Health Collections
 
Next entri.. Sal akan kongsikan terperinci sikit kandungan set yang kita akan dapat bila
beli RED BELLA Skincare ni ya..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , ,