Red Bella Skincare Halal dan Selamat

Red Bella Skincare ternyata lain dari yang lain...
pertama kali Sal tengok krim dia pun...dalam hati dah berkata kata...
memang betul dari organik ni...sebab rata rata produk yang Sal pernah try..
macam sama je kandungan krim siang dan malam...
dan bila tengok sabun Red Bella...terus jatuh cinta...
sebab bentuk dia mengancam..

betul tak...nak potong pun sayang..




Untuk makluman..Bella Beauty Soap diperbuat daripada 
Virgin Coconut Oil ... Extract Roselle ... Hyaluronic Acid


Fungsi utama Bella Beauty Soap:
Krim Siang Red Bella...bertekstur lembut..

Bila sapu je Krim Siang Red Bella kat muka...
 terus rasa krim menyerap dan mudah untuk diratakan
sebab teksturnya yang lembut...sebelum ni Sal pernah gak pakai krim yang lain...
tapi akan rasa melekit dan kulit akan kekeringan sikit...
ternyata Red Bella memang jauh berbeza...


Fungsi Utama Krim Siang Red Bella Skincare:

Cara pakai mudah je...selepas guna sabun muka Red Bella...sapu tipis krim siang
pada muka dan ratakan..selalunya Sal akan spot atau titik kankrim pada 
hidung.. kedua belah pipi dan dahi...pastu ratakan..mudah kan...
dan pada yang nak pakai foundation still boleh lagi lepas pakai krim siang Red Bella..
mudah kan..

Night Cream Red Bella
Untuk malam pulak...sebelum tido...macam biasa..
basuh muka dengan sabun Red Bella..lepas tu sapu tipis krim malam pada keseluruhan muka...
sama macam krim siang tadi..

Fungsi Utama Krim Malam Red Bella Skincare:
dan bagi yang mempunyai masalah jerawat..jeragat dan parut..
sapukan lebih sikit pada kawasan yang dimaksudkan tadi.. 
Untuk info lanjut...boleh layari..
Beauty Health Collections

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,