Rutin Swimming Khalish & Khaleef

Bila tiba hujung minggu....mesti nak habiskan masa dengan anak anak....
masa ni la nak bergurau senda dan tengok sejauh mana
perkembangan anak anak...

Dan biasanya saya akan bawak anak anak mandi kat pool..
tak jauh sangat dari rumah...dah macam rutin pulak bawak gi swimming..
ingat nak masukkan Khalish & Khlaeef kelas...tapi Mr Hubby kata..biarlah dia yang ajar...
ada betulnya..kalau selalu..pandailah nantikan... sabar....hehehe
ibu doakan anak anak ibu biar cepat pandai berenang ya..amin...
Khalish & Khaleef memang suka sangat terjun dalam pool...

Niat dalam hati nak jugak bawak Khalaf...tapi serasanya...biar dulula...
lagipun dalam minggu ni Khalaf baru kebah panas badan dia..
melalui pembacaan dan pandangan rakan rakan...
ada yang kata nak dapat kaki...nak tumbuh gigi...nak besar...nak dapat adik...
#ehh...yang tu belum lagi...bagi dia besar sikit...

ready dah semua...

Khaleef...berani dalam takut...

latihan asas pernafasan buat Khaleef...

Khalish dan berani masuk pool dewasa..

Macam last year...Khalish & Khaleef join playgroup...bila weekend memang full aktiviti
dengan anak anak...dan untuk tahun ni...belum ada plan spesifik lagi...
maybe this year nak penuh kan dengan travel kot...Insyaa Allah...
jika diizinkan olehNya...amin..
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , , , ,