Terokai Taman Tema LEGOLAND®

Boleh pulak rindu kat LEGOLAND®..tetiba je kan...
mana tak nyer..masuk sana je release terus...rasa kembali ke zaman kanak kanak...
jangan kata mak pak...anak anak pun kegirangan bila sampai sana...
2nd day sebelum balik ...Sal dan family sempat lagi jengah ke Taman Tema LEGOLAND®..
repeat mana yang tak sempat lagi...bukan boleh pegi semua tempat dalam masa 1-2 hari...
sebab bila dah masuk...kena rasai pelbagai aktiviti menarik yang disediakan...
rugi kalau tak merasa...dan bila dah beraktiviti tu..masa agak terhad la..
tambah bawak Khalaf...nasib cuaca agak mendung...tapi yelah..
anak anak mana nak tahan lama...so mana yang sempat kami sekeluarga pusing...

Khalish di MINILAND....

Jejak kaki di Miniland...memang akan terpukau sebab pelbagai model yang dibina 
dari LEGO...memerlukan kesabaran yang amat tinggi..dan dari sini jugak kita akan dapat 
info mengenai negara negara luar yang mempunyai tarikan yangmenarik seperti Indonesia..
Brunei...Kemboja..China..Loas..Singapura..India..Thailand...
dan dalam Malaysia pun ada gak...
bila lalu kat sini ..rasa macam nak melancong terus ke tempat yang dipamerkan..





dan antara aktiviti yang sempat dirasai bersama Khalish...Khaleef dan Khalaf...
untuk tahu info lanjut ...boleh jugak layari Taman Tema LEGOLAND®
pelbagai maklumat menarik berserta gambar dipaparkan...rugi kalau tak tengok..











Bagaikan masuk ke kota keriangan...sungguhpun penat...masih mampu nak ketawa..
cebisan senyuman anak anak cukup memberi pengertian yang besar buat diri ibu dan papa
kalau ada masa nak repeat lagi...boleh ?? hehehe..mana tau ade rezeki ..
memang takkan bosan...
dan sebagai kenangan...sebelum balik..mesti nak belikan something untuk Khalish & Khaleef..


botol air comey.....

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , ,