Cerah dan Berseri dengan Red Bella Skincare

Kenapa mesti Red Bella Skincare ??
Sebab... berasaskan Organik...Halal..Selamat dan Berkesan..
dah hampir 2 minggu lebih Sal try Red Bella..kesan yang Sal perasan...
jerawat tak tumbuh lagi...whitehead dan blackhead semakin berkurangan...
kulit makin cerah dan glowing...
dan paling best....night cream Red Bella tak menyengat hidung masa pakai..
beza sangat sangat dengan produk yang pernah Sal guna sebelum ni...

setelah 2 minggu mencuba..gambar tanpa make up...
Sekarang ni kat pasaran terlalu banyak skin care yang dijual..so kena berhati hati ya...
jangan terbeli yang fake...niaya oooo...rosak muka nanti...untuk Red Bella...
ade customer yang pernah terkena...sila tengok bebetul ya especially Night Cream..
jangan sampai dapat yang bertukar color macam gambar di bawah ni....
dan bila dah beli sila simpan dalam fridge ya...sebab Red Bella dari bahan organik...
jangan pakai kalau cream dah rosak...nanti muka naik gatal gatal..berjerawat...allergic...
sape nak jawab tu...sendiri nyesal...

sebagai peringatan untuk diri sendiri dan info kawan kawan...
Dan lagi satu...harga Red Bella ni nampak agak mahal tapi kalau mahal...berbaloi...
ok kan...tengok kandungannya pun bukan sembarangan...formula dari pakar kulit lagi..
cuba pegi klinik pakar kulit...mau beratus gak kan kena..dan kulit pun bertambah baik...
suke tak...mestilah suke kan...ha..camtulah dengan Red Bella ni...

Mapu merawat jerawat...biji kolestrol yang tumbuh kat muka..kutil...dan termasuklah jeragat...
bila berumur...jeragat punyalah suka tumbuh kan...kekadang tak perasan...alih alih banyak..
sedih kan..tapi dengan Red bella anda dah mampu senyum tau...caya tak??

Haaaa...kenal try kan..untuk kecantikan dan kepuasan sendiri..jangan terlalu berkira tau..
kalau kedekut...takleh nak kata apa...jangan pilih yang murah je..tapi takde kualiti..
sila fikir..fikirkan...

Bila tengok orang lain cantik..kita mesti teruja...ade tu bila tengok member tak 
pakai bedak pun dah cantik...sape tak nak kan...
so jangan terlalu kedekut nak keluarkan duit ya...sayangilah kulit anda ...hehehe...
dah macam bagi ceramah pulak Sal...

So untuk makluman lanjut...Sis Hannan di talian 013-2974270 atau 
boleh singgah FB beliau - HHH Beauty/Health Collections
 
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,