Gold Coast Morib Water Theme Park Resort

Weekend lepas Sal lepak dengan family...nak main air kate nyer...
yang benor nyer nak lari dari KL pun ye jugak....dan lame tak ke area Banting..
last masa Khalish setahun dua rasanya...ingat ingat lupa dah..
seronok gak sebab lama dah tak tengok suasana kampung...
semestinya on the way ke sana kami lalu kampung...follow waze..mane kampung ntah
dibawak.. waze lagi terror dan confirm tak sesat....
cuma rasa macam lama sebab tak penah ikut laluan tu...

Sampai je kat Gold Coast Morib Water Park...macam biasa...
Khalish dah tak sabar...suka sangat nak main air...Khaleef biasa je..
fobia lagi sebab kena tolak dalam air kot..

Sampai pun dah petang..pada asalnya memang takde dalam plan nak pegi...
ingat nak stay kat situ..tp kata Mr Hubby balik ari je la.. bukan jauh pun
kira up jadi la ni...bayaran pun tak mahal sangat...
RM35 untuk dewasa dan RM25 untuk kanak kanak...
Khaleef masuk free sebab berada di bawah paras ketinggian...
Alhamdulillah...
Jimat dah kat situ...meh..Sal belanja pic skit...


ramai gak masa kami pegi...

seronok tengok Khalish naik...

Khalaf pun dah tak takut air...

main cecah kaki di gigi air...hehehe

nak terjun kolam dalam pulak...

nampak tak Khalish ???

weee....hoooooo....kemain berani lagi...
Rasanya pihak Gold Coast Morib kena tambah baik lagi permainan yang ada di
area water park...masih tiada perbezaan dari dulu dan sekarang...
yang ada perbezaan dari segi tiket masuk je kot..kalau stay in memang tak rasa
sebab dah termasuk skali dengan tiket masuk ke water park..
kira tak berapa perasan...tapi tiket yang diberi untuk stay in pun terhad tak silap...

Kalau bayar mahal sekalipun..kualiti kemudahan dan permainan yang disediakan best...
pengunjung tak berkira sangat nak bayar...tapi kalau sebaliknya...
banyakla feedback negatif yang diperolehi...

Sekadar pandangan dan luahan dari Sal aje ye...jangan bubuh di hati ya..
nak tau lebih lanjut..boleh tengok sini..

Gold Coast Morib Resort
PT 294, Kawasan Kanchong Laut, Morib Beach,
42700 Banting, Selangor Darul Ehsan,
Malaysia.
+6.03.31981028


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,