Khalaf Dah Pandai Bergaya

Tetiba ibu terperasan....anak ibu dah besar....ragam baby pun dah agak kurang....
dah bujang...cuma lambat nak melangkah....berat kaki tu...walhal boleh...
mungkin ada lagi rasa takut...
 
Jangan risau...selagi anakanda masih bertatih...tangan ibu sentiasa ada..
tak jemu untuk ibu hulurkan...tanpa dipinta...
cuma kekadang ibu ngelat..hehehe...sebab nak suruh Khalaf berani....

Lately ni Khalaf dah pandai bergaya...suka pulak ibu layan...
paling suka bila Khalaf cakap...

""cchhheeeee"...melebar senyum....

naik kereta memang kesukaan Khalaf...

selalu ibu pangku..kalini nak try suruh Khalaf duduk sendiri kat seat...

dapat gak amik gambar Khalaf...spontan dia terpandang camera
 
Tak pernah ibu jemu nak tengok muka anak anak ibu...moga jadi anak yang soleh ya...
dan semoga anak anak ibu takkan jemu untuk tatap wajah ibu kelak...
dan jangan lupa kirimkan doa untuk ibu dan papa ya sayang...
Ibu & Papa Sayang Semua....


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,