Mengejut Ke Cameron Highlands

 Lama dah tak jejak ke sini...Cameron Highlands...
last datang masa Khalish 8 bulan...
plan last minit sebab boring pulak bila cuti panjang tak ke mana...
terus Mr Hubby ajak...cuma dalam hati berdoa harap tak jem la jalan...kihkihkih...

Sangkaan sangat meleset...punyala sesak...sabor je la kan...
bila dah dok kat atas...ingat senang nak turun....hua..hua..hua...
harung saja...

Cuma sempat beli stoberi....yang ni wajib...pastu beli sayur....
tau la kan..sayur kat atas ni segar bugar...rugi kalau tak beli...cuma perasan...harga agak mahal..
ke sebab bila cuti panjang....orang ramai datang...so dinaikkan harga...

Manela tau kan...cuma Mr Hubby kata...nanti nak datang lagi...
amik cuti..datang waktu hari biasa...sebab memang sangat tak puas nak berjalan...
next time plan nak bercuti dalam 3 hari 2 malam ke...sebab yang ni memang nak naik saja..
tak tido pun...

Time balik pun keta banyak...walawehhh...sabar je la kan...
dan sebelum balik...sempat Sal & Family singgah jap kat Boh Plantation...
rasa tak lengkap kalau tak singgah kan...sempat la jugak bergambar..
jom tengok aksi kami .... buat kenangan...ye tak....hehehe

sukenyer Khalish....nak bergambar sempat lagi melawak ngan ibu...


Khaleef memang payah nak tengok depan bila bergambar...

takut betul Khaleef ..nak suruh pegang daun teh pun tak berani...

pandai dah bergaya.....
terima kasih Ya Allah...indahnya ciptaan Ilahi..

 Gambar Khalaf takde...sory ye nak...Khalaf tido time ni...tak sampai hati nak ajak turun..
lagipun tengah panas...kang lagi Khalaf ngamok....
tapi dun wory...pic Khalaf ada ibu amik...nanti ibu story ye sayang...


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,