Sekitar Sambutan Kelahiran Khalish Ke-5

Alhamdulillah...selesai majlis sambutan Birthday Along Khalish..
terima kasih kepada yang sudi hadir...majlis buat kecil kecilan...
tapi kemeriahan tetap ada...anak anak jadi penyeri majlis..seronok pulak...

Dan sebelum nak order cake...Sal tanya gak kat Khalish...nak cake apa tahun ni..
Pocoyo katanya...tapi sebelum ni pernah dah order ....so...
bila fikir balik apa yang Khalish suka.. terus Sal decide...

tema #LEGO jadi pilihan...
 Menguntum senyuman time nak potong cake...suka sebab gambar LEGO..
tak sabar dah potong cake walhal sebelum tu sibuk nak memain dengan kengkawan...
puas pujuk suh potong...dan yang best...Khalish siap request semua tetamu nyanyi...
so kami pun nyanyi la beramai ramai....uncle & auntie semua sporting....

nak tiup kek birthday....

pandai dah Khalish nak potong sendiri...

siap nak potongkan untuk kawan kawan...

Khalish nak bagi sendiri kek birthday pada tetamu yang datang..
 
Terima kasih yang sudi melapangkan masa untuk hadir....
maaf kalau ada kekurangan ya...

nasi ala arab....menu utama...

hidangan yang simple...

si kembar....kawan baik Khalish....
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , ,