STACKS By Las Vacas ..Dengar Citer Best

Sebelum sampai IOI City Mall Putrajaya...asyik dok fikir je..
tak sabar nak sampai pun ye...1st time jejak kaki ke sana....
Mr Hubby pun sama gak...kami jarang ke area Putrajaya...kira masa pegi IOI City Mall ni 
Sal & Mr Hubby fefeling 'dating' gitu..

Misi utama hari Ahad lepas..nak pekena menu yang bakal membuatkan 
ahli #KelabBloggerBenAshaari teruja..
sapa tak teruja weh...selama ni dengar je...cuba belum lagi..
kengkawan story best ..yang kita dok berangan lagi...
dan bila dapat peluang...tak kan nak lepaskan...ye takkk....kihkihkih..

Dan sampai jua akhirnya di STACKS by Las Vacas...

lokasi STACKS by Las Vacas...berhadapan dengan MAGNUM Cafe

Suasana di STACKS by Las Vacas sangatlah selesa...nak gather dengan family 
di hujung minggu pun boleh..
meh nak sharing part menu...tapi jangan meleleh air liur tau...yang preggy sila tengok...
dan kalau ngidam...request kat En Suami ya...pasti akan ditunaikan..Inshaa Allah..


Smoke Brisket....

Roast Beef...

The Wangyu..

Mixed Platter....lembut sangat daging nyer...

The Godfather....

Bila dah rasa...walla...5 bintang Sal vote!! dan yang penting...setiap hidangan dari 
STACKS by Las Vacas...HALAL dan rasa daging yang sebenar...
masa makan Mixed Paltter....alahai...rasa nak repeat lagi...
dari segi harga rasanya berbaloi...dan masih berkemampuan pada yang ingin merasai 
daging yang segar dari ladang.... sekali sekala apa salahnyer kan...


sedikit info mengenai menu dan harga...

tak sabar nak terkam masuk mulut....

Abang sado pun teruja nak try ...

tak terkata...Alhamdulilllah...sila try jugak ok..

coffee pun ada...pilih je mana nak...

dan sebelum balik...bila perut dah kenyang...kita ambik gambar...
sebagai tanda kenangan....dan Inshaa Allah..
pasti Sal dan family akan repeat balik ke STACKS by Las Vacas..


kenangan KelabBloggerBenAshaari bersama Chef Stacks by Las Vacas

sedikit tanda ingatan dari STACKS by Las Vacas..

So...apa kata korang try gak:

STACKS by Las Vacas
Lot GE-05, IOI City Mall
IOI Resorts
62502 Putrajaya 
Wilayah Persekutuan 
Tel: +60 3 8328 0787
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , , , ,