Produk Cosmoderm Halang Muka Dari Terbakar Terik Matahari

Bersarang sudah blog....actually last week ke Langkawi....outstation..
memang tak sempat nak meng'update...sorry ya...
terasa lama sangat...biasala..bertugas di LIMA 2015...
Alhamdulillah..selesai sudah tugasannya...

Bila berjauhan dengan family...sedih woo...tapi nak buat camne...redha demi tugas...
tapi kesedihan terubat bila Mr Hubby dok hantar gambar anak anak...
dengan teknologi sekarang...atleast kuranglah kerinduan...

Dan part yang paling best Sal nak kongsikan sepanjang berada di sana adalah
BFF Sal di kala berpanas...
sepanjang berada di sana...memang tak hujan langsung...
panas terik...abis la muka...sunburn...biasala pompuan..
mula tak tentu arahkan...dok pulak tepi laut...bahang jangan cakapla...
hangus sudah rasanya...tapi..hehehe....ade tapi lagi tu...

Sal okey je...sebab dah siapkan 'senjata' utama nak halang muka dari hangus terus...
susah jugak kalau kita tak pakai sunblock atau sunscreen ...apatah lagi kalau kerja
di bawah terik matahari secara terus...sangat bahaya okeh!

Bila pakai sunscreen...atleast taklah gusar sangat hati ni nak dok bawah matahari...
memang takleh nak elak...so bila ada yang membantu...confident sikit nak buat keja kan...
 dan BFF Sal sepanjang LIMA '15 adalah Cosmoderm Sunscreen dan Vit E Mosturing Mask..
memang terbaik...sangat berpuas hati...

set penghalang muka dari terbakar akibat terik matahari...
Bila nak keluar dari bilik...Sal akan tepekkan Cosmoderm Perfect Sunscreen...
dan bila malam...Sal sapu pulak Cosmoderm Vit E Moisturising Mask....
dan masa nak ke airport semalam..sempat lagi selfie...
saja nak tengok...terbakar sangat ke kulit muka ni..

burn jugak muka tapi tidak terlalu ketara..

dan ternyata...tidak terlalu hangus muka ini...kihkihkih...
kalau tak pakai...sure dah 'rentung' dan bila dah rentung...nak recover pun agak payah..
so lepas ni jangan takut ya kalau kena bertugas di bawah terik matahari...

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,