Bersama Family #KBBA di Blogger's Day Out

Pengalaman yang cukup bermakna...berdebar gak rasa sebelum sampai...yelah sebelum ni chit chat kat group wassap je...la ni Sal bakal berjumpa dengan ahli #KelabBloggerBenAshaari kat program KBBA Blogger's Day Out #KBDO...tak sabar pun ye jugak...

Sesampai je kat Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya...ramai dah ade sambil dok dengar taklimat...Sal tiba lewat sikit sebab uruskan anak anak ...Khalish & Khaleef punyala happy masa sampai....tak ter'control rasanya...tapi Alhamdulillah...syukur sangat sebab program yang dirancang  berjalan dengan lancar dan yang paling best...

akhirnya masa yang dinantikan tiba jua.......
Sal dapat mengenali Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya #KKTTC...kalau AJK KBDO tak pilih tempat ni nak buat program...memang sampai bila bila pun Sal sendiri tak akan tahu...best betul #KKTTC ni...sesuai sangat nak buat pelbagai program...Family Day...Meeting...Majlis Kahwin pun boleh..

Firstly....Sal nak ucapkan tahniah pada AJK #KBDO....penganjuran yang terbaik....kalau nak kata kekurangan tu...rasanya mana ade program yang takde kekurangan kan...tapi untuk permulaan memang dah baik sesangat...flow sangat cantik...semua yang datang dapat goodies!! Terima kasih pada pihak penganjur yang sudi menaja bagi program #KBDO kalini:
antara set goodies yang diperolehi.....

sekali rasa pasti nak lagi...#CrazyCrunchy...
Aktiviti sangat best....sampai tak terjangkal dek akal...Driving Range...Badminton...Go Kart..PaintBall...hehehe...sebab cara permainan punya syarat tersendiri...hebat!! Tahniah jugak pada yang menang...enjoy sangat sangat!!

best rupanya aktiviti driving range ni....


semua tim bersatu di gelanggang....
pelumba #KBBA di litar go kart....hebat belaka!!
sedia untuk beraksi...pemain #KBBA
Cuma Sal tak dapat nak stay sampai lunch time...maaf sangat sebab ada hal lain...walaupun sekejap dapat bersama dengan geng #KBBA ..kemeriahan tetap dirasai...bukan Sal je...Mr Hubby..Khalish & Khaleef pun happy ..... sempat jugak Khalish swimming...aktiviti kat #KKTTC ni semuanya pada harga yang berpatutan...

seronok tengok anak anak happy...
harga berbaloi sangat...
Terima Kasih sesangat kat AJK yang organise #KBDO..berjaya merapatkan silaturrahim di antara Bloggers...next dengarnya akan buat lagi...lebih gempak...kihkihkih...tak sabar gak Sal nak tau...apakah ??

Family #KBBA...Terbaik!!
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , ,