Gaya Spontan Anak Kini

Makin lama....makin dah pandai bergaya....hehehe...anak zaman sekarang memang genius...pantang nampak ibu pegang fone...mesti nak suruh amik gambar...tapi kekadang ikut mood gak...

Nak amik pic anak anak kena pandai tackle hati dyorang...kalau tak memang ke laut gambar....Sal memang respect la photographer yang shoot gambar anak anak kecil...mempunyai tahap kesabaran yang terlalu tinggi sebab kerenah anak anak memang sukar dijangka...

besarnya sunglass dia...hehehe....

Khaleef pun nak jugak bergambar.....
Ada talent jadi model tak anak anak ibu...kihkihkih...ibu pulak yang perasan...model tshirt dari Langkawi pun je ha...baju yang sempat ibu beli kat Langkawi...beli besar sikit...boleh pakai lama kan..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,