KBBA Blogger's Day Out (26 April 2015)

Akhirnya...akan datang penantian yang amat dinantikan....apakah ???


Jom kita meriahkan KBBA Blogger's Day Out (KBDO) dan sejarah bakal tercipta bila mana ini merupakan aktiviti terbesar dan diuruskan sepenuhnya oleh team #KelabBloggerBenAshaari... Tahniah tim kelabbloggerbenashaari..opsss...terawal ke...tapi ni tahniah sebab bermula dari perancangan berbulan bulan lamanya...kini hanya tinggal sebelah tangan je lagi nak menyampai ke hari sebenar..jangan salah faham tau...bukan senang nak bekerjasama dalam satu pasukan tapi 'bersatu kita teguh'.....kan...

KBDO jugak mendapat sokongan dan tajaan oleh KELAB KOMUNITI TAMAN TASIK CYBERJAYA, CYBERJAYAVIEW SDN BHD.. Alhamdulillah.....KelabBloggerBenAshaari semakin dikenali dan didekati..

Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya (KKTTC) terletak berhampiran dengan Universiti Multimedia dan wujud sejak 2006..kalau nak pergi tak tau gak lokasi program KBDO...sila waze okeh!!

Sal pun tak pernah tau adanya taman riadah sebegini...boleh dikatakan hampir lengkap untuk sesisi keluarga atau syarikat yang nak buat Hari Keluarga ke kan..macam KBDO ni...kalau nak buat mesyuarat atau meraikan majlis HAri Bersejarah pun boleh ....tempahan sentiasa dibuka tapi kena book awal la...okeh!!

Antara fasiliti atau kemudahan untuk bersukan yang disediakan adalah seperti driving range ..gelanggang tenis....paintball..sirkitgo-kart...kolam mandi...gelanggang badminton..squash..studio menari..gelanggang basketball.. Bestkan...aktifkan diri anda dengan pelbagai aktiviti yang menjurus kepada kesukanan...

Kepada yang berminat dan boleh hubungi talian 03-8318 0008 atau terjah di instagram KKTTC - @kelabkomuniticyberjaya .. sangat dialukan kalau nak buat Majlis Perkhwinan sebab KKTTC mempunyai keluasan parking kereta yang boleh menampung sehingga 500 - 700 pengunjung dalam satu masa...so tak yah nak bersesak

Untuk KBDO ni...seramai 100 blogger akan sertai aktiviti yang telah dirancang seperti badminton..golf dan paintball...dan yang paling menarik...sukan yang dirancang telah diubah konsepnya...lebih mencabar dan menarik...hehehe...kalau nak tau jom le memeriahkan acara..tengok sendiri..baru feeeelllllll.....

Mungkin ada yang akan tertanya....program ni terbuka kepada semua blogger ke...Maaf sesangat...untuk aktiviti tidak tapi anda semua dijemput hadir untuk memeriahkan lagi KBDO ...dan bolehla kita berkenalan sesama blogger ...Insha Allah..jika diberi kesempatan dan program KBDO ni berjaya ...akan datang kita rancang yang lebih besar punya.....segalanya bergantung kepada sambutan KBDO yang bakal menjelang tak lama lagi....

Antara penaja rasmi KBDO 2015 ini ialah : 

Cyberview cyberjaya www.cyberview.com.my
Cosmoderm www.cosmoderm.com.my
Yeos Malaysia www.yeos.com.my
Stamp N Print Enterprise www.stampnprint.blogspot.com
Natalia www.natalia.my.


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,