Khalish Dah Boleh Fokus

Seronok tengok Khalish dah mula boleh suaikan diri dengan Art Class....teacher pun kata Khalish dah boleh fokus...Alhamdulillah...untuk mengisi hujung minggu Khalish sambil bagi tangan tu pandai melukis...ibu tak pandai lukis sangat...conteng conteng bolehla...hehehe

hasil lukisan Khalish kedua..
Bila tanya...katanya lukis cat.....color putih sebab ada kucing luar rumah memang bulu dia putih...tenggelam dah kaki kucing....seronok pulak tengok hasil lukisan anak...dan bila tanya yang bawah tu gambar apa...diam pulak dia...gambar keta kot...tak pun kucing versi 'kotak'...ibu agak je..kihkihkih...

Di rumah pun Khalish suka melukis...rajin jugak Sal melayan sambil tengok dia berimaginasi...nnati becok mulut dia bercerita...hilang penat lelah bila dengar celoteh anak anak...

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,