Tips Solekan Wanita 30-an

Tengah dok baca akhbar utusan...ada sesuatu yang menarik minat Sal....biasala orang perempuan kan...mana nak lari dari kecantikan...tu nak sharing sekali dengan kengkawan bloggers.

Sape kata wanita yang berumur 30-an tak cantik.....masih anggun tau....tambah dengan sedikit solekan....haa...dah nampak mengancam...rata rata ramai yang kurang mahir nak mewarnakan muka...bukan apa...takut tak kena dek mata yang melihat...bukan senang sebenarnya nak main dengan solekan ni tapi....tak cuba mana nak tahu kan...ala...test kat muka sendiri kot....

Boleh sebenarnya....selalu Sal tengok makeup artist kemain pantas mengubah wajah seseorang....tu memang tahap pro la...cantik je kan...yelah..nama pun pro!!

Dan paling best...bila dah make up tu...muka akan jadi muda jelita....kelassss ko jah!! hahahaha....sebenarnya pada wanita yang berusia 30-an ..jangan rasa segan atau malu...oleskan sedikit warna di muka anda...pasti akan nampak macam 20-an....

Apa kata kita try sentuhan makeup artist Teera D'Touch especially yang nak menghadiri majlis makan malam ....nak sesaja try pun boleh gak...belajar tak salah kan...pastu mintak Mr Hubby masing masing nilai ya...hehehehe

Langkah solekan Majlis Malam:

teknik ringkas solekan majlis makan malam...
 
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,