Wajah Putih Gebu Dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster

Skincare yang bukan sahaja untuk perempuan...lelaki pun boleh jugak...
Baru ni Sal terpilih mencuba Whitening Intensive Booster dari My Beauty Herbs...kebetulan dapat seminggu sebelum tugasan luar di Langkawi..syukur tak terkata sebab kat Langkawi cuaca sangat panas..memang tak tahan...dan yang penting kulit muka kena pakai sesuatu sebagai protection...jenuh kalau dah sunburn nak pulihkan kulit kembali...bukan tak hilang tapi sebagai langkah awal better kita ambil langkah awal...

Boleh dikatakan Sal terus jatuh cinta dengan Whitening Intensive Booster MBH ni...penjagaan wajah yang agak mudah dan diyakini tidak merosakkan kulit muka sebab set MBH mengandungi Marine Plant Stem Cell...Pearl Powder...Glutathione Collagen.....Vitamin C & E.. Set pun tak banyak hanya 3 item sahaja...
'Kecil kecil ......Berkesan'....kesannya sangat menakjubkan...
Yang paling best adalah MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream....sebab ape nak tau....hehehe...selain dari baunyer yang harum kelebihannya adalah..
Cara penggunaan amat mudah..lepas cuci muka dengan MBH Whitening Booster Soap..sapukan dengan lembut MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream ke seluruh wajah dan leher sebelum masuk tidur...pakai sikit je tau..macam Sal....Sal basahkan tangan sikit dan sapu rata MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream ke seluruh muka...senang sikit nak ratakan dan tak perlu pakai toner...

MBH Whitening Booster OxygenatingNight Cream sangat lain kan... dan kesannya pun lain jugak...
Dan bila Sal nak keluar dan yang pastinya akan berada di bawah terik matahari...Sal tak pernah lupa nak sapu MBH Whitening Booster Day Cream dan kelebihannya adalah:
Cara penggunaan pun senang....just sapu dan ratakan ke seluruh kulit wajah lepas pakai MBH Whitening Booster Soap...sangat mudah...dan Sal tak perlu pakai bedak...kalau sebelum ni mesti nak tepek bedak...dan sekarang tidak lagi....cukup dengan MBH Whitening Booster Day Cream...dah tertutup segala kesan jerawat...dan tak perlu risau lagi sebab MBH Whitening Booster Day Cream mampu mengecilkan liang pori pori muka ..

Tak perlu pakai bedak dah sekarang...
Masa tugas luar di Langkawi..Sal bergantung sepenuhnya pada Whitening Intensive Booster MBH..sebab Sal nak tahu keberkesanannya dan sejauh mana dapat melindungi kulit muka dari sunburn...agak risau jugak...yelah kerja di bawah terik matahari...tambah tepi laut...

Dan ternyata Alhamdulillah...balik dari tugasan ..kulit muka Sal takdelah terus sangat...agak minor kesan sunburn yang ada pada kulit muka Sal dan Sal sangat rekmen pada kengkawan yang sering bekerja luar dan tersedah kepada sinaran UV yang amat bahaya....sila ambil langkah awal...sebab bila dah tumbuh jeragat dan kulit kusam...banyak pulak modal nak pulihkan kembali...baik kita cegah sebelum rawat...tak gitu ???

Sehingga kini Sal masih menggunakan set Whitening Intensive Booster MBH...jimat dan pada kiraan Sal mampu milik sebab harganya pun tak mahal...untuk maklumat lanjut berkaitan Whitening Intensive Booster sila layari My Beauty Herbs...berbaloi sangat untuk dimiliki..

Paling best ada kengkawan Sal yang try set Whitening Intensive Booster dari My Beauty Herbs dan berkongsi pengalaman...kata mereka nampak kesan pencerahan di kulit muka seawal 3 hari..wowww...bestkan !!

Dan Sal sangat berpuas hati dengan kulit muka yang dimiliki sekarang...Syukur Alhamdulillah...Terima Kasih atas peluang dan pengenalan yang diberikan oleh My Beauty Herbs..

Kuli kusam semakin recover cerah kembali...dan sunburn pun hilang...


Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,